Jag har flyttat

Jag vet inte om du har märkt det men jag har flyttat. Alltså inte rent fysiskt utan digitalt. Jag har flyttat min blogg, från Digital Ocean till Ghost(PRO).

Fast det är ju inte riktigt sant. Jag har flyttat igen. Mer om det längre ner.

Underhållsfritt

Anledningen till flytten är inte att jag är missnöjd utan som min gode vän och podd-kollega Ade brukar säga, bekväm, eller med andra ord, lat.

Jag har inget intresse av att sitta och pilla och uppdatera längre. Jag vill bara att det ska funka, flyta på.

Tyvärr så har Ghost (PRO) i sin billigaste version plockat bort ett par relativt viktiga funktioner, inget avgörande, men som sagt bekväma. Man kan inte använda Zapier, vilket är synd, men inte avgörande. Som sagt inget som jag måste ha, men det är bekvämt att slippa "ett steg till" när man vill posta på Twitter.

En flytt till

Nu räckte det inte med att göra en flytt, utan det blev ännu en. Det visade sig att jag har ett konto på [DigitalPress](https://admin.digitalpress.blog/), också en tjänst för underhållsfritt Ghost bloggande.

Inte nog med att de har ett gratiskonto med alla de funktioner jag "kräver" så är de billigare än Ghost(PRO) också.

Vi får se hur länge jag blir kvar här, just nu trivs jag i alla fall.

Daniel Artfors

Daniel Artfors

Lastbilschaufför och tekniknörd
Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens..