23 år sedan

23 år sedan

Det är inte varje dag man får hylla någon som stått ut med en i 23 år. Men nu ska jag göra det.

Mitt under Älvsborgsbron

Min fru tacka ja till att gifta sig med mig idag för 23 år sedan. På en båt mitt under Älvsborgsbron på väg till ett av de bästa julbord på Älvsborgs fästning som jag ätit, och jag har ätit MÅNGA!
Att det har gått 23 år sedan dess har jag svårt att förstå, jag kommer ihåg det som om det var igår. Vi har varit med om både med och motgångar men vi har hela tiden stått varandra bi och faktiskt, jag tror att det är lite av felet i dagens samhälle, vi har väldigt lätt för att ta den lätta vägen ut.

Att vara förlovad med samma människa i 23 och gifta i 22 år är verkligen ingen dans på rosor. Vi har inget perfekt äktenskap. Vi har bråkat, vi har varit osams men jag en sak vi inte har gjort det är att vi har inte gett upp. Vi har hela denna tid aldrig sagt att nu är det slut vi skiljer oss.

Vad tiden, osämja och med -och motgångar gjort är att svetsat oss samman mer. Vi vet vart vi har varandra.

Lollo! Jag älskar dig mer för var dag som går.

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens..