Att driva med skojare.

Att driva med skojare.

Jag är den typen av människa som tycker om driva lite med folk. Bland det bästa jag vet är driva vidare på något som är lite missförstått, eller ta tillfället i akt att driva med en situation. Ett exempel:

Vi hade lite ont om pengar. Jag stod och tittade ut genom fönstret och det stannade en postbil precis utanför vår port. Precis då går min fru förbi och jag utbrister -Där kommer mina grejer jag beställde igår. Samtidigt plockar postmannen ut ett STORT paket ur bilen och lunkar med med bestämda steg mot porten på vårt hus. Då börjar frugan, argt, att predika för mig hur dum jag är som beställer grejer när vi inte har pengar. Precis då går postmannen in porten previd med det stora paketet samtidigt som jag säger med ett leende : Nu får du allt be om ursäkt.

Jag har även försökt att vara de indiska Microsoftreparatörerna till lags genom att göra som de säger när det vill "laga" min dator. Problem är bara att jag använder inte Windows, eller Mac OS, på mina datorer, jag kör Linux.

SPAM

En sak jag aldrig har gjort däremot är att svara på spam. Du vet dessa Nigerianska prinsarna som vill använda ditt konto för att flytta pengar snabbt och utlovar dig miljoner i ersättning.

Svarat på spam har däremot James Veitch gjort. I klippet nedan kan ni se vad som hände när han gick all in, och då menar jag verkligen ALL IN, med ett sådant spam. Jag ska inte avslöja något men jag kan säga att det här klippet är bland det roligaste jag sett på länge.

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens..