Får man klaga nu?

Får man klaga nu?

Ofta får man höra, speciellt på sommaren, att man inte ska klaga på vädret, man vet aldrig när det blir fin och varm igen. I mitt yrke so chaufför träffar jag många människor som har bråda dagar, affärsinnehavare och glasskiosk ägare, och så sent som idag frågade jag än om man får klaga nu. Och svaret, NEJ!

Jag tillhör kategorin människor som inte är så där jätteförtjust i värme, om det beror på mitt röda pigment eller annat det låter jag vara osagt. Men nu är det så att vi har haft mer eller mindre konstant varmt och soligt sedan i slutet av maj och imorgon är det den första augusti så nu tänkte jag göra det officiellt, jag tänker proklamera för att augusti är månaden det är helt ok att klaga på vädret. Från och med nu får du säga att det är för varmt. Från och med nu får du längta till kyligare temperaturer, nu får du säga att längtar till vintern. Om någon frågar, säg att jag har sagt att det är ok.

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens..