Inta era positioner

Inta era positioner

Jag sitter här med datorn i knät. Jag stirrar med tom blick på den vita blanka sidan med den svarta argt blinkande markören som enda motiv på skärmen. Mitt huvud är precis lika tomt som sidan jag stirrar på.

Jag har inte skrivit en rad på den här bloggen på fem månader. Har jag inte haft något att skriva om? Har jag varit så upptagen att jag inte har hunnit? Har jag glömt av bloggen? Har jag lagt av? Svaret på alla dessa frågorna är ett och samma: Nej!

Ibland blir det bara så och när det är dags att ta sig i kragen och börja skriva ett inlägg igen så sitter man bara där, med en blank sida och en blinkande markör. Man vet inte vart man ska börja. Ska jag förklara mig? Ska jag bara köra som om ingenting har hänt? Hur ska jag "ta mig vidare"?
Frågorna är många aoch svaren ovissa, men nu ska jag i alla fall göra ett försök till att skriva och uppdatera mer, jag har en del att skriva om som jag vill förmedla.

NU kör vi!

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens..