Tråkigt!

Tråkigt!

Du vet hur vi säger till våra barn att det är bra att ha tråkigt ibland, det gör att du uppskattar det roliga i livet mer. Vet du vad? Det är rent skitsnack!

Ingenting

Idag har jag haft en sådan dag, en tråkdag. Allt jag har tagit mig för idag har: 1: Gått för fort att utföra. Eller 2: Inte vart värt att göra. Jag hade min lilla lista med grejer jag tänkte jag skulle ägna dagen åt men den var klar redan på mindre än en timma. Antingen har jag överskattat tiden mina uppgifter skulle ta, eller så har jag underskattat min egen snabbhet. Vilket som så har jag haft hela dagen till att göra... INGENTING! Normalt sett så hade det varit en bra sak, för jag älskar att göra ingenting, men just idag var jag inställd på att göra NÅGOT!

Outsourcing

En vanlig söndag, som det här är, så skulle jag tvätta, som vanligt, men eftersom dottern vill vara vuxen så outsourcade jag det till henne redan i onsdagskväll.

Poddinspelning och redigering

Vanligtvis brukar vi även spela in Vardagsteknik's Podd på söndagsförmiddagarna, men även det blev uppskjutet tills ikväll, som har blivit uppskjutet till på tisdag, tja, på grund av livet. så...

TRÅKIGT!

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens..