Hur går det med skrivandet?

Hur går det med skrivandet?

För ca 1 år sedan skrev jag ett inlägg här om att jag har börjat skriva dagbok för hand. Då hade jag skrivit varje dag i över ett år och jag haade inga planer på att sluta.

Corona

Sedan kom den, Corona, som ett brev på posten. Jag ska inte påstå att allt vändes uppochner direkt men successivt. Efter ett tag så kunde man inte skilja på dagarna och det spelade knappt ingen roll om det var vardag eller helg, dagarna såg i princip likadana ut, ja du vet själv.
Det här gjorde i alla fall att det hände inte så mycket och att typ skriva samma inlägg dag in och dag ut kändes ganska meningslöst.

Lite då och då

Har det inte hänt något eller om jag är väldigt trött så kan det hända, både en, två, tre eller hela veckor att jag inte skriver något. Det har inte gått mer än en veckan men jag skriver inte varje dag längre. Det är inte så att jag inte vill, men som jag redan nämnt så, eftersom det inte händer så mycket mer än vardag sp finns det inget så mycket att skriva om. Det jag gör då är att jag sammanfattar. Jag sätter mig ner en dag under helgen och så sammanfattar veckan. Ibland blir det en sida, ibland två och ibland ännu fler.

Utveckling

I mitt tidigare inlägg skriver jag vad jag har i min TN och hur jag använder den. Även det har utvecklats. Jag har förenklat. JAg har mer eller mindre slutat att använda min "Regular" för jag tycker att den är för stor, jag skriver inte såpass mycket just nu. Min "Passport" har jag som alltid med mig och det är i den jag har min dagbok, eller journal, som jag kallar det. Jag har även förenklat min "dagboksstil". Eller rättare sagt jag har hittat min dagboksstil.
Efter att ha testat att använda min TN som både kalender, matjournal och lite annat som att dekorera sidor och inlägg, har jag kommit fram till att jag är en ganska enkel person.

Jag är inte mycket för tingeltangel och krimskrams. Jag gillar det enkelt, det ska inte ta upp onödig tid. Jag har min dagbok, ett par fack och jag skriver text. Om det är något speciellt kan jag klistra in en bild eller så men på sin höjd så "dekorerar" jag med lite olika färg på bläcket i min penna. That's it.

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens..